vrijdag 14 september 2007

7-4 verlies voor FC OA Klink-De Harmonie 3 voor de beker

Afgelopen vrijdag werd er om 20:15 vertrokken richting Sportcentre den Helder(het oude Quelderduin). Omdat tegelijkertijd ook Klink-Harmonie 1 & 2 moesten aantreden voor hun bekerwedstrijden, konden we geen beroep doen op 1 van hun spitsen, zodoende moesten Dirk”Skeer”Scheerstra, Arjan”Smitjes”Smit, Michel”Piel”Jansma, Rob”Haano”de Haan, “Tiny”Tim Homan en de verrassend teruggekeerde Nico”Heino”vd Vliet het gaan doen deze avond tegen 2e klasser VVV’58 2. Zelf spelen wij 4e klasse dus een makkie zou het niet worden.
Aangekomen in den Helder waren we onder de indruk van het geheel vernieuwde complex, wat er gelikt uitzag. Er werd gestart met Arjan op de bank, want die stond een klein uurtje eerder nog op het Succes complex te ballen met Succes 4 tegen Succes A1, dus die kreeg even rust. Op de bank naast hem een tot op dit moment ongeslagen invallend coach, dhr. Marcel”Nuub”Numeijer. Onder leiding van de dhr. Berkhout werd er begonnen, en het was Heino die met een prachtige lob van eigen helft de constant ver voor zijn doel staande keeper verschalkte, 0-1. Lang kon hier niet van worden genoten, want de oude vos van VVV 58 had een sleepbeweging in huis, waarvan je wist dat hij kwam, maar waar iedereen constant intrapte, en na aanmerkingen op de leiding kon Piel even voor 2 minuten naast Nuub komen zitten. We gingen rusten met een 5-1 achterstand, en een drama leek zich af te tekenen voor deze voormalige cupfighters. In de 2e helft richten de oude Klink coryfeeën zich op, en het was Heino die zijn 2 & 3e treffer van de avond liet aantekenen, waarvan weer een lob van eigen helft! Het was weer Piel die na hard spel een tijdstraf kreeg, en eigenlijk na 2x geel=rood de wedstrijd niet meer mocht vervolgen, maar de arbiter van dienst was coulant, en Piel mocht zelfs na een intrap van Arjan de 4e Klink-Harmonie goal maken, omdat de keeper waarschijnlijk naar de spinnende dames in het nabijgelegen fitness centrum aan het staren was. Eindstand 7-4, nog even gezellig nagezeten, waar we elkaar niet echt veel kwijt konden want de muziek hier stond knetterhard.
Tot ziens bij de volgende wedstrijd Klink-de Harmonie 3-BKC 3 vrijdag 14 september 2007 18:50 uur, waar ook good old Peter”Peet”Posthumes weer te bewonderen is.

Couto

Geen opmerkingen: